Hvor meget koster det at udvikle en app?

Pris på app udvikling = (funktioner x tid) x timepris

Hvad koster det at lave en app? Har du nogensinde spekuleret på, hvor meget det ville koste at udvikle en app til iOS eller Android? Vi har fundet gennemsnitlige timepriser på app udvikling fra forskellige steder i verden og hvis du læser med længere nede, kommer vi med pris eksempler på nogle af verdens mest populære apps. Find ud af, hvor meget din app vil koste, ved at sammenligne den med nogle af deres funktioner!

Hos Appudvikleren har vi konkurrencedygtige priser, hvilket skyldes vores programmering sker i vores in-house afdeling i Chennai i Indien. Programmeringen bliver overset af danske udviklere der er i daglig kontakt med programmørerne i Indien - Det er dansk kvalitet til fordelagtige priser!

Vi benytter os dog af den gennemsnitlige danske timepris til vores estimat-beregninger, men du kan også bruge grafen nedenfor, til at male et nuanceret billede af den endelige estimerede pris, hvis app udviklingen skulle outsources.

Nordamerika: 1045 - Danmark: 930 - Australien: 690 - Storbritanien: 460 - Singapore: 370 - Appudvikleren: 300 - Østeuropa: 255 - Sydamerika: 235 - Indien: 175 - Indonesien: 80 - Kilde: Statista.com

En god måde at undersøge, hvor meget en app kan koste, er at starte med at se på nogle af de mest populære mobile apps i verden. Selv om der ikke er offentlige data om de faktiske omkostninger ved at udvikle disse apps, er det muligt at estimere omkostningerne ved at udvikle lignende apps. En ligetil måde at estimere omkostningerne på, er at gange funktioners omfang i tid med en timepris.

Hvis du overvejer at udvikle en app, kan det være nyttigt at overveje de typer af apps, der var populære i 2016. Disse apps indeholder funktioner, der er fælles for en lang række apps, og det er vigtigt at forstå omkostningerne ved disse funktioner, for at få et bedre beslutningsgrundlag i udviklingen af din egen app.

Mest downloadede apps i 2016

  • WhatsApp41,2m
  • Messenger39,3m
  • Facebook36,0m
  • Snapchat27,0m
  • Instagram25,6m
  • Youtube12,5m
  • Uber10,9m
  • Spotify10,2m
  • Twitter8,3m
  • Netflix7,5m
Estimerede globale app downloads i Maj 2016 - Kilde: Statista.com

Hvem er vi?

Appudvikleren er et moderne mobil- og webudviklingsbureau der skaber brugervenlige apps til at løse hverdagens problemer, forenkle frustrerende processer, og bringe endeløs nydelse direkte ned i din hule hånd. Grundlagt af et kvalificeret team af hærdede nørder, bekendt med de forskellige typer af app udvikling. Vi er stolte af vores professionalisme og perfektionisme til at designe, programmere og implementere gennemtestede mobile apps.

Vi udvikler mobile apps og skalerbare databaser af høj kvalitet. Skal vi udvikle for dig?
Få et uforpligtende tilbud

Vores spidskompetencer

iOS udvikling

Vi udvikler til og behersker det mest kraftfulde økosystem på mobilmarkedet. Vi programmerer iOS-apps efter de bedste metoder og designs.

Læs mere her...
Android udvikling

Udvikling af en app til Android telefoner er det rigtige skridt, hvis du vil nå ud til et bredt publikum. Vi ved, hvordan man udvikler skalerbare og nedbrudssikre Android-apps!

Læs mere her...
Windows udvikling

Vores erfaring i Microsoft-teknologi omfatter opbygning af webløsninger og udvikling af mobile applikationer inden for Microsoft ShowCase-programmet til Windows Phone.

Læs mere her...
Backend systemer

Vi har mestret kunsten i at opbygge skalerbare, pålidelige mobile API'er og administrative systemer der håndterer indhold - de glemte helte inden for mobil udvikling.

Læs mere her...
Vi udvikler skræddersyede app løsninger med de nyeste teknologier. Vi hjælper med at videreudvikle samt skalere i overensstemmelse med brugerkrav.
Vores tilgang til app udvikling

Vi kender til spillereglerne og kan hjælpe dig med din app udvikling, om enten det er en start-up eller en eksisterende virksomhed du kommer fra.

Et samarbejde mellem os indledes altid med, at vi sætter os godt ind i dit projekt. Derudfra planlægges processen fremadrettet og tilpasses efter det enkelte projekts behov. Når vi kender dine behov og ønsker, udarbejder vi designet i tæt samarbejde med dig. Vi lægger stor vægt på en brugervenlig og fleksibel app, der let kan udvides med flere funktioner. Din app, hjemmeside udvikles agilt, mens vi tester det hele løbende sammen med dig. Du vil altid have det fulde overblik over processen, der først afsluttes når du er tilfreds.

Hvad koster min app?

Det er svært at sige hvad en app koster før vi kender til omfanget af opgaven. Brug formularen nedenfor til at beskrive dit projekt, så kan vi vurdere hvor meget udvikling det vil kræve, udfra om det kun er apps der skal udvikles eller om opgaven også vil kræve et bagvedliggende system.