Appudvikleren startede i 2012 i Aarhus, som et moderne appbureau med den mission, at tilbyde proffesionel udvikling til konkurrencedygtige priser. Vi har siden da hjulpet både små og mellemstore virksomheder samt iværksættere, med at udvikle deres projekter.

Vi er blevet rigtig gode til

Konceptudvikling

Sammen sikrer vi, at brugernes behov er opfyldt, og dine forretningsmæssige mål overholdes. Vi evaluerer markedet, identificerer vigtige milepæle og afstemmer potentielle udfordringer, for at definere den mest effektive produktkøreplan.

App programmering

Godt design forandrer måden hvorpå kunder engagerer sig i dit brand. Vi bruger prototyper til visualisere og oversætte dine kreative ideer til elegante, funktionelle grænseflader.

Web udvikling

Vi bygger løsninger på relevante kodesprog, både til web og mobil. Vores agile filosofi gør det muligt for os, at imødekomme vores kunders forretningsmæssige mål, uden at præsentere en smal og fastlåst løsning.

Implementering

Vores erfarne udviklere tester løbende systemet via en gennemprøvet, strømlinet arbejdsmetode. Vores pragmatiske tilgang og overholdelse af “best practice”, sikrer et produkt, der er klar til at skalere med din virksomhed.

Teamet bag Appudvikleren

Har du et projekt eller noget du vil spørge os om?