Vi udvikler apps - men først prototyper!

Et stadig stigende antal brugere af smartphones åbner nye muligheder for virksomheder. Nu er det nemmere at nå ud til kunder via mobile apps. Men for at skille sig ud, er det vigtigt at tiltrække kundernes opmærksomhed, med moderne, iøjnefaldende og brugervenligt design. Mobile app design er mere end bare, hvordan din applikation ser ud, det handler om, hvordan det fungerer. Appudvikleren har talentfulde og erfarne grafiske designere, der står klar til at hjælpe med at visualisere dine ideer.

Når vi designer prototyper af apps, er det typisk med prototype-værktøjet Invision, som vi er blevet eksperter i at bruge! Det betyder at vi hurtigt kan illustrere både design og funktionalitet, og på den måde undgå rettelser i programmeringsfasen. Prototypen kan ligeledes bruges til at afstemme brugernes krav og forventninger, for at komme tættere på den gode brugeroplevelse. Kontakt os for at få konverteret dine ideer til moderne designs efter nutidens trends!


Vores tilgang til mobil udvikling

Vi kender til spillereglerne og kan hjælpe dig med app udvikling, om enten det er en start-up eller en eksisterende virksomhed du kommer fra.

Et samarbejde mellem os indledes altid med, at vi sætter os godt ind i dit projekt. Derudfra planlægges processen fremadrettet og tilpasses efter det enkelte projekts behov.
Når vi kender dine behov og ønsker, udarbejder vi designet i tæt samarbejde med dig. Vi lægger stor vægt på en brugervenlig og fleksibel app, der let kan udvides med flere funktioner.
Din app, hjemmeside udvikles agilt, mens vi tester det hele løbende sammen med dig. Du vil altid have det fulde overblik over processen, der først afsluttes når du er tilfreds.

Har du et projekt eller noget du vil spørge os om?