Kvalificeret app programering til skarpe priser!

Appudvikleren har et team af højtuddannede mobile app udviklere, der mestrer end-to-end applikationsudviklingstjenester til alle større mobile platforme: iOS, Android, Windows Phone. Vi håndterer hele projektets livscyklus: fra koncept til finpoleret produkt. Vores mission er at udvikle apps, der gør en forskel. Vi programmerer mobile applikationer, der optimerer processer, gør virksomheders brugere glade og hjælper med at øge overskud gennem tilfredse kunder.

I Appudvikleren har vores stærkt motiverede udviklere avanceret viden om app-udviklingsmiljøer, SDK’er og API'er. Uanset om du brug for iOS udvikling, Android udvikling eller en hybrid app, der virker på tværs af platforme, så er vores team meget dygtige til at programmere apps af enhver kompleksitet til liv. Vi hjælper alle, fra Aarhus til Aalborg og fra Odense til København.Kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe med at få dine app ideer på markedet.


Vores tilgang til mobil udvikling

Vi kender til spillereglerne og kan hjælpe dig med app udvikling, om enten det er en start-up eller en eksisterende virksomhed du kommer fra.

Et samarbejde mellem os indledes altid med, at vi sætter os godt ind i dit projekt. Derudfra planlægges processen fremadrettet og tilpasses efter det enkelte projekts behov.
Når vi kender dine behov og ønsker, udarbejder vi designet i tæt samarbejde med dig. Vi lægger stor vægt på en brugervenlig og fleksibel app, der let kan udvides med flere funktioner.
Din app, hjemmeside udvikles agilt, mens vi tester det hele løbende sammen med dig. Du vil altid have det fulde overblik over processen, der først afsluttes når du er tilfreds.

Har du et projekt eller noget du vil spørge os om?