01.

iOS programmering

Vi udvikler til og behersker det mest kraftfulde økosystem på mobilmarkedet. Vi programmerer iOS-apps efter de bedste metoder og designs.
Læs mere om App design her...

02.

Android programmering

Udvikling af en app til Android telefoner er det rigtige skridt, hvis du vil nå ud til et bredt publikum. Vi ved, hvordan man udvikler skalerbare og nedbrudssikre Android-apps!
Læs mere om App design her...

03.

Windows programmering

Vores erfaring i Microsoft-teknologi omfatter opbygning af webløsninger og udvikling af mobile applikationer inden for Microsoft ShowCase-programmet til Windows Phone.
Læs mere om App design her...

04.

Backend systemer

Vi har mestret kunsten i at opbygge skalerbare, pålidelige mobile API'er og administrative systemer der håndterer indhold - de glemte helte inden for mobil udvikling.
Læs mere om App design her...


Vores tilgang til mobil udvikling

Vi kender til spillereglerne og kan hjælpe dig med app udvikling, om enten det er en start-up eller en eksisterende virksomhed du kommer fra.

Et samarbejde mellem os indledes altid med, at vi sætter os godt ind i dit projekt. Derudfra planlægges processen fremadrettet og tilpasses efter det enkelte projekts behov.
Når vi kender dine behov og ønsker, udarbejder vi designet i tæt samarbejde med dig. Vi lægger stor vægt på en brugervenlig og fleksibel app, der let kan udvides med flere funktioner.
Din app, hjemmeside udvikles agilt, mens vi tester det hele løbende sammen med dig. Du vil altid have det fulde overblik over processen, der først afsluttes når du er tilfreds.

Har du et projekt eller noget du vil spørge os om?