Herunder ses et udsnit af vores tidligere opgaver.
Skal vi udvikle for dig?


Få et uforpligtende tilbud

CityGuide

CityGuide til CPH er et offline kort der viser spændende seværdigheder i København, restauranter, museer og andet kultur. App’en fungerer også selvom der ikke er data på telefonen, og kan samtidig vis vej rundt i København.

Noxa Reporting

Noxa Reporting er et rapporteringssystem der dækker hele forsyningskæden fra lager til levering. App’en optimerer rapporteringsprocessen ved skader eller uheld og sikrer den bedst mulige dokumentation.

Pollen App'en

Vi har hjulpet med at konceptualisere brugerfladen på en app, der viser pollental på den rigtige måde. Dette skete gennem flere forskellige brugertests og fokusgrupper. Resultatet er en brugervenlig app der henvender sig til brugere i alle aldre.

Xsure

Xsure er et værktøj der gør det lettere for de danske og udenlandske forsikringsselskaber. Web applikationen er et af Appudviklerens egne projekter, stiftet i Aarhus - 2016 og har en klar vision om at blive landets førende værktøj indenfor sammenlign af forsikringsbetingelser.

Next Booking

Et brugervenligt booking system til organisationer med en bilpark delt mellem medarbejderne. Booking systemet kan bruges til optimering, bedre overblik for ledere og som er juridisk forebyggende tiltag.

Memento

Vi er stolte af, at vi kan kalde os samarbejdspartnere med D-minde, der hjælper demente og deres pårørende gennem app’en Memento. App’en bidrager med støtte og kompensation af intellektuelle kognitive forstyrrelser, så brugerne i højere omfang bibeholder deres livskvalitet.

Fuel Drops

Som vognmand tankes der ofte tusinde liter brændstof hver uge, hvorfor det giver ekstra god mening at være opmærksom på prisen, når der tankes. Fuel Drops henter data ned for alle store tankstationer, så du altid har overblikket.

Har du et projekt eller noget du vil spørge os om?