01.

App design

Vi designer digitale produkter og tjenester, der transformerer virksomheder, og resonerer med deres brugere. Vores designs tager udgangspunkt i brugervenlighed, moderne grafiske standarder, kvalitetsbilleder, lækre farvepaletter og interface oplevelser.

Læs mere om App design her...
02.

App og Web programmering

Vi udvikler native apps til iPhone, iPad, Android enheder og Windows telefoner. Vores designere og udviklere arbejder sammen, for at skabe pålidelige og let skalerbare produkter. At opbygge skridsikre mobile apps og interaktive websites er et af vores primære serviceområder.

Læs mere om App og Web programmering her...
03.

Support

At uploade en app til diverse App stores kan være en vanskelig proces, men vi hjælper dig med at få din app lanceret, så du ikke skal tænke på det. Opdateringer er afgørende for en app’s succes. Vi hjælper dig med at forbedre og opdatere din app baseret på brugerdata og feedback.

Læs mere om Support her...

Vores tilgang til mobil udvikling

Vi kender til spillereglerne og kan hjælpe dig med app udvikling, om enten det er en start-up eller en eksisterende virksomhed du kommer fra.

Et samarbejde mellem os indledes altid med, at vi sætter os godt ind i dit projekt. Derudfra planlægges processen fremadrettet og tilpasses efter det enkelte projekts behov.
Når vi kender dine behov og ønsker, udarbejder vi designet i tæt samarbejde med dig. Vi lægger stor vægt på en brugervenlig og fleksibel app, der let kan udvides med flere funktioner.
Din app, hjemmeside udvikles agilt, mens vi tester det hele løbende sammen med dig. Du vil altid have det fulde overblik over processen, der først afsluttes når du er tilfreds.

Appudviklerens Serviceområder

Appudviklerens diverse færdigheder gør os i stand til at skræddersy vores tjenester professionelt, så de passer til dine behov på tværs af strategi, design og udvikling til mobile og web-projekter. Fra fuldtids projektopgaver til à la carte-tjenester, hjælper vi vores kunder med at lancere de bedste projekter. Vi laver polerede, intuitive designs, som vores dygtige udviklere bringer til livs med skinnende og pletfri kode.

Har du et projekt eller noget du vil spørge os om?