Vi stopper ikke selvom vi er færdige!

Appudvikleren tilbyder en bred vifte af support og vedligeholdelsestjenester efter frigivelse for at sikre, at softwaren er sund og kører korrekt. Kundernes ønsker og behov ændres, da implementeringsmiljøet og selve systemet går igennem frigivelsescyklusser, da nye slutbrugerkrav fremkommer og skal tages i betragtning. Vi analyserer hvert problem efter udgivelsen grundigt og finder nye effektive løsninger til dens effektive funktion.

Vores støtteområder omfatter:


Vores support service og tilgang er tiltænkt til at besvare alle dine spørgsmål og forespørgsler. Du er velkommen til at kontakte os med alle spørgsmål, tvivl eller bekymringer. Vi vil gerne finde holdbare løsninger til dig og hjælpe dig med at løse eventuelle opståede problemer. Vi sætter også altid pris på at høre om dig og dit projekt, så vi kan hjælpe med at forbedre dine ideer og udvælge de mest egnede teknologier og funktioner.


Vores tilgang til mobil udvikling

Vi kender til spillereglerne og kan hjælpe dig med app udvikling, om enten det er en start-up eller en eksisterende virksomhed du kommer fra.

Et samarbejde mellem os indledes altid med, at vi sætter os godt ind i dit projekt. Derudfra planlægges processen fremadrettet og tilpasses efter det enkelte projekts behov.
Når vi kender dine behov og ønsker, udarbejder vi designet i tæt samarbejde med dig. Vi lægger stor vægt på en brugervenlig og fleksibel app, der let kan udvides med flere funktioner.
Din app, hjemmeside udvikles agilt, mens vi tester det hele løbende sammen med dig. Du vil altid have det fulde overblik over processen, der først afsluttes når du er tilfreds.

Har du et projekt eller noget du vil spørge os om?